ข้อมูลสายการบิน : ตั๋วเครื่องบิน Air Canada (AC)

ข้อมูลสายการบิน : ตั๋วเครื่องบิน Air Canada (AC)

ข้อมูลสายการบิน : Air Canada (AC)
* ชื่อสายการบินภาษาไทย : ตั๋วเครื่องบิน แอร์แคนาดา
* ชื่อสายการบินภาษาอังกฤษ : Air Canada (AC)
* Airlines Code : AC
* Hub of Airlines : Toronto Pearson International Airport
* Airlines Website : ตั๋วเครื่องบิน Air Canada (AC)เช็คราคา จองตั๋วเครื่องบิน สายการบิน Air Canada (AC)

ต้องการหาตั๋วเครื่องบินราคาถูกกับสายการบิน Air Canada (AC) หรือไม่?
ใช้ Airfare Thaifly เพื่อค้นหาตั๋วเครื่องบินของสายการบิน Air Canada ในราคาถูกที่สุดพร้อมเวลาบินเที่ยวบินของสายการบิน Air Canada ที่สะดวกที่สุดสำหรับการเดินทางของคุณไปที่ลิงค์และจองตั๋วเครื่องบินราคาถูกสำหรับเที่ยวบินนั้นได้โดยตรงกับสายการบินหรือตัวแทนท่องเที่ยวที่ให้บริการในราคาประหยัดที่สุดโดย Airfare Thaifly ไม่คิดค่าใช้จ่ายใดๆ เพิ่มเติมทั้งสิ้น!
 
ข้อแนะนำในการจองตั๋วเครื่องบินให้ได้ราคาถูกที่สุดได้หลายวิธีที่ทำให้สะดวกที่สุดในการค้นหาตั๋วเครื่องบินราคาประหยัดสุดสำหรับการเดินทางของคุณได้แก่ค้นหาตั๋วเครื่องบินโดยไม่ต้องระบุวันที่เดินทางโดยเลือกปลายทางเป็น “ทั้งเดือน” หรือ “ทั้งปี” วิธีนี้ช่วยให้คุณหาช่วงเวลาที่บินไปยังปลายทางที่คุณต้องการได้ถูกที่สุดรายละเอียดเพิ่มเติมในการค้นหาตั๋วเครื่องบินแบบไม่ระบุวันเดินทาง

ค้นหาตั๋วเครื่องบินโดยไม่ต้องระบุปลายทางโดยเลือกปลายทางเป็น “ทุกที่” แล้วระบบจะแสดงรายการราคาตั๋วเครื่องบินที่ถูกที่สุดสำหรับบินไปยังแต่ละสนามบินโดยเรียงจากราคาถูกที่สุดไปยังแพงที่สุดวิธีนี้จึงช่วยให้คุณหาตั๋วเครี่องบินตามงบประมาณเป็นหลักและสามารถเปรียบเทียบราคาตั๋วเครื่องบินที่ถูกที่สุดไปยังสนามบินของเมืองที่ต้องการแตลอดจนเปรียบเทียบราคาตั๋วเครื่องบินไปยังแต่ละเมืองได้อีกด้วย
รายละเอียดเพิ่มเติมในการค้นหาตั๋วเครื่องบินแบบไม่ระบุปลายทาง Air Canada

ใช้บริการแจ้งเตือนราคาตั๋วเครื่องบินหลังจากที่คุณค้นหาตั๋วเครื่องบินจนไปถึงหน้าแสดงผลการค้นหาซึ่งมีรายการเที่ยวบินและราคาตั๋วเครื่องบินแล้วคุณสามารถสมัครบริการนี้ได้โดยคลิ๊กที่ “เลือกรับแจ้งเตือนราคาตั๋ว" เพื่อให้ระบบจะส่งอีเมลไปแจ้งเมื่อมีราคาตั๋วเครื่องบินเปลี่ยนแปลง (1 อีเมลต่อวันเท่านั้น) วิธีนี้เหมาะสำหรับผู้ที่มีปลายทางและวันเดินทางที่แน่ชัดแล้วและต้องการตั๋วเครื่องบินราคาถูกกว่ารายละเอียดเพิ่มเติมในการใช้บริการแจ้งเตือนราคาตั๋วเครื่องบิน Air Canada
 
จองตั๋วเครื่องบินราคาถูกกับสายการบิน Air Canada
Air Canada เพื่อดูรายละเอียดตั๋วเครื่องบินเพิ่มเติมหรือเริ่มการค้นหาตั๋วเครื่องบินใหม่โดยกรอกแบบฟอร์มการจองตั๋วเครื่องบินออนไลน์ จองตั๋วเครื่องบินราคาถูก | สายการบิน Air Canada (AC)

หากคุณกำลังอยากจองตั๋วเครื่องบินราคาถูกสุดคุ้มจากสายการบิน Air Canada (AC) หรือสายการบินอื่นๆ ใช่หรือไม่?
ใช้ Airfare Thaifly เพื่อค้นหาราคาตั๋วเครื่องบินสายการบิน Air Canada รวมทั้งโปรโมชั่นสายการบิน Air Canada พร้อมเวลาบินของเที่ยวบิน Air Canada ที่สะดวกที่สุดเพียงกรอกชื่อเมืองหรือสนามบินต้นทางและชื่อเมืองหรือสนามบินปลายทางในเครื่องมือค้นหาตั๋วเครื่องบินด้านบนระบบของเราก็จะแสดงข้อมูลตั๋วเครื่องบิน Air Canada และสายการบินทั่วโลกที่มีบริการเที่ยวบินในเส้นทางบินของคุณทำให้คุณได้เช็คราคาตั๋วเครื่องบินต่างประเทศทั้งหมดทั้งเที่ยวบินตรงเที่ยวบินต่อและทุกช่วงเวลาเที่ยวบินของทุกสายการบินและสามารถเลือกซื้อตั๋วเครื่องบินที่ดีที่สุดโดย Airfare Thaifly จะพาคุณไปจองตั๋วเครื่องบินโดยตรงที่เว็บไซต์ของสายการบินหรือตัวแทนขายตั๋วเครื่องบินที่คุณเลือกและไม่คิดค่าใช้จ่ายใดๆ เพิ่มเติมทั้งสิ้น!


เกี่ยวกับสายการบินแอร์แคนาดา Air Canada
ข้อมูลทั่วไป
แอร์แคนาดา (Air Canada) แอร์ แคนาดา เป็นสายการบินแห่งชาติของประเทศแคนาดาอีกทั้งยังเป็นสายการบินที่ใหญ่ที่สุดในประเทศและใหญ่เป็นอันดับที่ 12 ของโลกเมื่อนับตามขนาดฝูงบินก่อตั้งในปี ค.ศ. 1937 (พ.ศ. 2480) มีสำนักงานใหญ่อยู่ที่เมืองมอนทรีอัลรัฐควิเบกสายการบินให้บริการทั้งเที่ยวบินทั่วไปเที่ยวบินเหมาลำและบริการขนส่งสินค้าไปยังกว่า 240 จุดหมายทั่วโลกโดยมีท่าอากาศยานหลักคือท่าอากาศยานนานาชาติโทรอนโตเพียร์สันและเป็นหนึ่งในสายการบินผู้ร่วมก่อตั้งพันธมิตรสายการบินสตาร์อัลไลแอนซ์ ในปี ค.ศ. 2006 (พ.ศ. 2549) มีผู้ใช้บริการสายการบินกว่า 32 ล้านคน ในวันที่10 เมษายน พ.ศ. 2480 สายการบินทรานส์แคนาดาแอร์ไลน์ (Trans-Canada Airlines) ได้ถูกก่อตั้งขึ้นเป็นบริษัทลูกของการรถไฟแคนาดา (Canadian National Railway) โดยเที่ยวบินที่มีผู้โดยสารเที่ยวบินแรกได้เริ่มต้นขึ้นโดยใช้เครื่องบินล็อกฮีด แอล-10เอ บรรทุกผู้โดยสาร 2 คน และจดหมายจำนวนหนึ่งจากแวนคูเวอร์ไปยังซีแอตเทิลเมื่อวันที่1 กันยายนของปีเดียวกันในช่วงแรก สายการบินมีสำนักงานอยู่ที่เมืองวินนิเปกแต่ได้ย้ายไปยังเมืองมอนทรีอัลตามนโยบายของรัฐบาลกลางในปี พ.ศ. 2492 (ค.ศ. 1949) และทรานส์แคนาดาแอร์ไลน์ยังเป็นสายการบินแรกๆ ที่นำระบบคอมพิวเตอร์มาใช้ในการจองที่นั่งหลังจากนั้นในปี พ.ศ. 2507 (ค.ศ. 1694) สายการบินได้กลายเป็นสายการบินแห่งชาติ และได้เปลี่ยนชื่อสายการบินเป็นแอร์แคนาดาในปีถัดมาในช่วงปลายทศวววษ 1970 ได้มีการปรับโครงสร้างองค์กรใหม่ของการรถไฟแคนาดาทำให้แอร์แคนาดาได้แยกตัวเป็นอิสระจากการรถไฟแคนาดาและเป็นบริษัทที่บริหารงานโดยรัฐ (เช่นเดียวกับการบินไทยในปัจจุบัน)

เที่ยวบินในประเทศ
ไม่มี

เที่ยวบินต่างประเทศ
เที่ยวบินตรงของ แอร์แคนาดา (Air Canada) ที่นิยมที่สุดคือประเทศต่อไปนี้ 
รัสเซีย, ไทย, สเปน, ยูเครน, ตุรกี, เยอรมนี, อุซเบกิสถาน, สาธารณรัฐเช็ก, อิตาลี, และ สหรัฐฯ
เมืองที่ แอร์แคนาดา (Air Canada) มีตั๋วเครื่องบิน บินไป กรุงเทพมหานคร, ฮ่องกง, นิวเดลี , ซิดนีย์, ลอสแอนเจลิส, อิสตันบูล, เซี่ยงไฮ้, โตเกียว, โซล, แฟรงก์เฟิร์ต.

ประเภทชั้นที่นั่งและน้ำหนักกระเป๋า
สายการบินแอร์แคนาดาอนุญาตให้ผู้โดยสารสามารถนำกระเป๋าสัมภาระที่มขนาด 23 ซม x 40 ซม x 55 เซนติเมตร (9 นิ้ว x 15.5 นิ้ว x 21.5 นิ้ว) ขึ้นเครื่องได้ น้ำหนักของสัมภาระแต่ละชิ้นต้องไม่เกิน 10 กก. ส่วนจำนวนชิ้นของสัมภาระที่อนุญาตให้นำขึ้นเครื่องได้ มีความแตกต่างกันตามประเภทชั้นโดยสาร

นอกจากนี้สัมภาระส่วนตัวอื่นๆ ที่อนุโลมให้นำขึ้นเครื่องเพิ่มเติมได้มีดังนี้
-  กระเป๋าถือ / พ็อกเก็ตบุ๊ค / กระเป๋าถือของสุภาพสตรี
-  เสื้อโค้ต, ผ้าคลุมหรือ ผ้าห่ม
-  ร่ม หรือ ไม้เท้า (ต้องเป็นแบบที่ไม่มีเหล็กแหลม)
-  คอมพิวเตอร์แล็ปท็อป / กล้องถ่ายรูป หรือกล้องส่องทางไกลขนาดเล็ก
-  หนังสือ หรือสื่อสิ่งพิมพ์จำนวนเล็กน้อยที่ไว้สำหรับอ่านบนเครื่องบิน
-  อาหารสำหรับเด็กทารกที่ต้องรับประทานบนเครื่องบิน
-  ตะกร้าสำหรับใส่เด็กทารก
-  รถเข็นที่สามารถพับได้
-  ไม้ค้ำ, เฝือกหรืออุปกรณ์กายภาพที่ผู้โดยสารจำเป็นต้องใช้


ชั้นที่นั่ง /น้ำหนักสัมภาระ
ชั้นธุรกิจ (Business Class) 32 กก.
ชั้นประหยัด (Economy Class) 23 กก.
เด็กทารกอายุต่ำกว่า 2 ขวบที่ไม่ได้ซื้อตั๋วที่นั่ง 10 กก.ทั้งนี้ สัมภาระใต้ท้องเครื่องแต่ละชิ้นต้องมีน้ำหนักสูงสุดไม่เกิน 32 กก. และมีขนาดความยาวรวมกันสามด้านไม่เกิน 158 ซม.ในส่วนของสัมภาระที่เกินจากอัตราที่กำหนดข้างต้น ผู้โดยสารจะต้องชำระค่าธรรมเนียมซึ่งมีอัตราที่แตกต่างกันขึ้นอยู่กับเส้นทางการบินและประเภทชั้นผู้โดยสาร


รายละเอียดการเช็คอิน
เช็คอินผ่านเครื่องเช็คอินของสายการบิน : เคาน์เตอร์เช็คอินของแอร์แคนาดาเปิดให้บริการล่วงหน้า 12 ชั่วโมงก่อนเที่ยวบินออก และปิดบริการก่อนเวลาเครื่องออก 20 นาที
เช็คอินออนไลน์ทางเว็บไซต์ : อย่างน้อย 45 นาทีก่อนที่จะออกเดินทางสำหรับเที่ยวบินภายในประเทศแคนาดาอย่างน้อย 60 นาทีก่อนที่จะออกเดินทางสำหรับเที่ยวบินระหว่างประเทศแคนาดาและประเทศอื่น ๆ (รวมถึงสหรัฐอเมริกา)
เช็คอินทางโทรศัพท์มือถือ : ผู้โดยสารสามารถเช็คอินล่วงหน้าได้ 48 ชั่วโมง จนถึง 90 นาทีก่อนเครื่องออกเดินทาง


เทคนิคเพื่อการจองตั๋วเครื่องบินให้ได้ราคาถูกที่สุด
Airfare Thaifly มีเทคนิคค้นหาตั๋วเครื่องบินราคาถูกที่สุดกับสายการบินเวียดนามแอร์ไลน์และสายการบินอื่นๆ ได้แก่ค้นหาตั๋วเครื่องบินโดยไม่ต้องระบุวันที่เดินทางโดยเลือกปลายทางเป็น “ทั้งเดือน” หรือ “ทั้งปี” วิธีนี้ช่วยให้คุณหาช่วงเวลาที่บินไปยังปลายทางที่คุณต้องการได้ถูกที่สุด


รายละเอียดเพิ่มเติมในการค้นหาตั๋วเครื่องบินแบบไม่ระบุวันเดินทาง
ค้นหาตั๋วเครื่องบินโดยไม่ต้องระบุปลายทางโดยเลือกปลายทางเป็น “ทุกที่” เพื่อแสดงรายการราคาตั๋วเครื่องบินที่ถูกที่สุดสำหรับบินไปยังแต่ละสนามบิน วิธีนี้จึงช่วยให้คุณหาตั๋วเครี่องบินตามงบประมาณเป็นหลัก เปรียบเทียบราคาตั๋วเครื่องบินไปยังสนามบินแต่ละแห่งของเมืองปลายทางตลอดจนเปรียบเทียบราคาตั๋วเครื่องบินไปยังแต่ละเมือง


รายละเอียดเพิ่มเติมในการค้นหาตั๋วเครื่องบินแบบไม่ระบุปลายทาง
ใช้บริการแจ้งเตือนราคาตั๋วเครื่องบิน คุณสามารถสมัครบริการนี้ได้ในหน้าแสดงผลการค้นหาตั๋วเครื่องบิน โดยคลิ๊กที่ “เลือกรับแจ้งเตือนราคาตั๋ว” เพื่อรับอีเมลแจ้งเมื่อมีราคาตั๋วเครื่องบินเปลี่ยนแปลง (1 อีเมลต่อวัน) วิธีนี้เหมาะสำหรับผู้ที่มีปลายทางและวันเดินทางที่แน่ชัดแล้วและต้องการหาตั๋วเครื่องบินราคาถูกกว่ารายละเอียดเพิ่มเติมในการใช้บริการแจ้งเตือนราคาตั๋วเครื่องบิน

 

อาหาร
สำหรับประสบการณ์ที่มีมาช้านานสำหรับอาหารที่ร่วมสมัยในเที่ยวบินไฮคลาสและใหม่ประสบการณ์ในธุรกิจการบริการชั้นธุรกิจของเรามีเมนูแสนอร่อยที่มีการจัดแจงสำหรับอาหารนานาชาติ, ไวน์ชั้นดีและการบริการที่เต็มเปี่ยมด้วยใจเราคัดสรรอาหารใช้เพียงวัตถุดิบที่สดใหม่เท่านั้น

 

รางวัล
December 2014
Best North American Airline for International Travel and Best North American Airline for Inflight Experience – Business Traveler magazine, 2014 Best in Business Travel Awards. This is the seventh consecutive year Air Canada has been named best airline for international travel.
Best Airline in North America – Global Traveler magazine 2014 GT Tested Reader Survey awards. Air Canada has won this award for ten consecutive years and in recognition of having won this award ten times it was also named to Global Traveler's "Hall of Fame".
Best Flight Attendants in North America – Premier Traveler magazine, Best of 2014 awards, the third consecutive year Air Canada has won this award.

November 2014
Air Canada wins prestigious World Travel Market 2014 World Travel Leaders Award in recognition of its contribution to the Canadian and global travel industry over the past 75 years.

October 2014
Air Canada was voted Best North American Airline for the second consecutive year in the 25th Annual TTG Asia Travel Awards honouring the best of the best of Asia Pacific travel trade.
Air Canada awarded highest recognition as Canada’s Safest Employer (transportation category). Canada’s Safest Employers, in affiliation with the Canadian Occupational Safety Magazine, recently named Air Canada a gold recipient in the transportation category.

September 2014
Air Canada was named Canada’s Preferred Airline by frequent Canadian business travellers in an Ipsos Reid Study. Air Canada was the preferred airline of 83 per cent of Canadian frequent business travellers surveyed for 2014, an increase of 14 percentage points in Air Canada’s ratings in the national survey over the past six years.
Air Canada’s Instagram wins award at Content Marketing Awards. The Air Canada Instagram account was recently recognized with a bronze award at this year’s Content Marketing Awards in the Best Use of Instagram for Content Marketing category.

July 2014
Air Canada was named Best Airline in North America for a fifth consecutive year in a worldwide survey of almost 19 million air travelers conducted by the independent research firm Skytrax for their 2014 World Airline Awards. The 2014 Awards included over 245 airlines worldwide.

June 2014
Air Canada has been awarded the 2014 Baxter Travel Media Agents' Choice Award - Favourite Scheduled Airline for the fifth year in a row. Air Canada Vacations was named Favourite Travel Supplier Website.

March 2014
Air Canada wins four supplier awards from Canadian multinational travel agency in its industry: Best Airline in North America, Best Airline Worldwide, Best Airline Sales Support and Best Marketing Campaign. Votes came from more than a thousand Flight Centre travel consultants across Canada.

February 2014
Air Canada selected as one of Montreal's Top 30 Employers for 2014 by the Montreal Gazette. Air Canada was compared to other organizations and selected as a top employer offering the most progressive and forward-thinking programs in the following areas: physical workplace, work atmosphere & social, health, financial & family benefits, vacation & time off, employee communications, performance management, training & skills development, and community involvement.

January 2014
Air Canada was named Best Long Haul Airline (Americas) for 2014 by the respected airline safety and product reviewing website, AirlineRatings.com. The results are based on ratings of 450 airlines globally by hundreds of thousands of passengers.

December 2013
Air Canada was chosen Best Airline in North America by readers of U.S. travel magazine Global Traveler in their tenth annual GT Tested Reader Survey, for the ninth consecutive year.
Air Canada was again named Best North American Airline for International Travel and Best North American Airline Inflight Experience in the 25th annual edition of U.S. Travel magazine Business Traveler’s Best in Business Travel Awards.
Air Canada was again voted Best North American Airline for International Travel and Best Flight Attendants in North America in U.S. magazine Premier Traveler’s Best of 2013 awards.

November 2013
Air Canada’s President and Chief Executive Officer Calin Rovinescu was named “CEO of the Year” by Report on Business, the Globe and Mail’s influential business magazine.
Air Canada named one of “Canada’s Safest Employers” by Canadian Occupational Safety Magazine in its 2013 annual awards. Canada's Safest Employers Awards recognize companies from across Canada for outstanding achievements in workplace health and safety.

October 2013
Air Canada chosen as one of “Canada’s Top 100 Employers” by Mediacorp in their 14th annual evaluation of Canadian employers. The national competition conducts a detailed review of companies’ operations and Human Resources practices and identifies the country's leading companies and organizations for attracting and retaining employees.

September 2013
Air Canada Cargo named “Carrier of the Year” at the Western CIFFA Region Forwarders Choice Awards 2013 in Vancouver; earlier in 2013 Air Canada Cargo also won the “Carrier of the Year” awards for the Eastern and Central regions, making it a cross-Canada sweep for Cargo for a second year in a row.
Air Canada was named “Canada’s Preferred Airline for Business Travel” by frequent business travellers in the 21st annual Ipsos Reid Canadian Business Travel Survey. Air Canada was preferred by 81 per cent of Canadian frequent business travellers surveyed for 2013, an improvement of 12 percentage points in Air Canada’s ratings in the national survey over the past five years.

August 2013
Air Canada, together with Airbus, was awarded the 2013 Eco-partnership Award from the leading monthly aeronautical publication Air Transport World (ATW) for the first ever North American “Perfect Flight” that took place in June 2012.

September 2013
Air Canada was named “Canada’s Preferred Airline for Business Travel” by frequent business travellers in the 21st annual Ipsos Reid Canadian Business Travel Survey. Air Canada was preferred by 81 per cent of Canadian frequent business travellers surveyed for 2013, an improvement of 12 percentage points in Air Canada’s ratings in the national survey over the past five years.

July 2013
For a sixth consecutive year, Air Canada was awarded gold for “Best Flight Experience to Canada” in Executive Travel magazine’s 2013 Leading Edge Awards readers’ survey.
For a fourth consecutive year, Air Canada was awarded top honours for “Favourite Scheduled Airline” and “Favourite Tour Operator” at Baxter Travel Media’s Agents’ Choice Awards 13th annual readership survey of Canadian travel agents.

June 2013
Air Canada was named “Best Airline in North America” for a fourth consecutive year in the 2013 World Airline Awards conducted by independent research firm Skytrax, in its worldwide survey of more than 18 million travellers.

January 2013
Air Canada became a “Four-Star Airline,” the only international network carrier in North America to receive a four-star ranking according to independent U.K. research firm Skytrax.

December 2012
Air Canada was voted by readers of U.S. travel magazine Business Traveler, as “Best North American Airline for International Travel” and “Best North American Airline Inflight Experience” for the fifth consecutive year.
Air Canada was voted “Best North American Airline for Business-Class Service”, “Best North American Airline for International Travel” and “Best Flight Attendants in North America” by readers of U.S. travel magazine Premier Traveler.
For the eighth consecutive year in their international survey of business travellers the readers of US travel magazine Global Traveler voted Air Canada as the “Best Airline in North America”.
Air Canada Jetz was named “Best Business Charter Airline Company – North America” for our Jetz service by Business Destinations Magazine in their fifth annual Business Travel Awards! Business Destinations is a leading business travel magazine.

September 2012
Air Canada Cargo won the “Carrier of the Year” award at the Western CIFFA Region Forwarders Choice Awards, and earlier in 2012 also won the “Carrier of the Year” awards for the Eastern and Central regions, making it a cross-Canada sweep for Cargo.

August 2012
For a fifth consecutive year, Air Canada took gold for “Best Flight Experience to Canada” in Executive Travel magazine’s 2012 Leading Edge Awards readers’ survey.

July 2012
Air Canada was named “Best International Airline in North America” for a third consecutive year in the 2012 World Airline Awards conducted by independent research firm Skytrax, in its worldwide survey of more than 18 million travellers.

June 2012
For a third consecutive year, Air Canada was awarded top honours for “Favourite Airline” and “Favourite Tour Operator” at Baxter Travel Media’s Agents’ Choice Awards 12th annual readership survey.
Air Canada’s inflight publication enRoute won two National Magazine Awards 2012 recognizing individual excellence in aspects of the Canadian magazine industry, four Magnum Opus awards including the “Magnum Opus Grand Winner” in the Print Magazine category (external audience) recognizing excellence in print and online publications, and four Applied Arts Photography Awards 2012 recognizing creative excellence.

December 2011
Air Canada was voted by the readers of Business Traveler magazine as offering the “Best In-Flight Services in North America” and the “Best North American Airline for International Travel”, for the fourth consecutive year.
Air Canada was voted the “Best Airline in North America” by the readers of Global Traveler magazine in their annual international survey of business travelers for the third consecutive year.

November 2011
Air Canada took first place in Dietdetective.com’s annual survey of the nutritional value of food served in economy class on North American domestic flights.
Air Canada was ranked as one of the Top Five Airlines for In-flight Entertainment by IndependentTraveler.com.

October 2011
Air Canada was ranked among the Top Five Most Attractive Companies to work for in Canada according to a survey by Randstad Canada and ICMA International.
Air Canada was named “Canada's Favourite Airline for Business Travel” in the annual Ipsos Reid Business Traveller Survey. Air Canada was preferred by 73 per cent of Canadian business travellers surveyed for 2011, the third consecutive year of improvement in Air Canada's ratings in the national survey.

September 2011
Air Canada was voted “Best North American Airline” at the 2011 Business Traveller Awards in London, England by the U.K. readers of Business Traveller magazine.

July 2011
For the fourth consecutive year, Air Canada received top honours for “Best Flight Experience to Canada” in Executive Travel magazine's 2011 Leading Edge Awards readers' survey of frequent international business travellers averaging 38 trips per year.

June 2011
Air Canada was named “Best International Airline in North America” in the 2011 World Airline Awards conducted by independent research firm Skytrax, in its worldwide survey of more than 18 million travellers.
Air Canada's inflight publication enRoute received multiple awards in June, including the “Magnum Opus Grand Winner” in the Print Magazine category (external audience), as well as five Magnum Opus Awards, recognizing excellence in editorial, design and strategy for print and online publications, plus nine National Magazine Awards, promoting excellence in content and creation of Canadian publications.
Marketing magazine's Marketing Awards honoured Air Canada's Asian marketing campaign with an “Integrated Gold Award” in its Multicultural Marketing category.

December 2010
Air Canada has won five top honours in Business Traveler’s “Best in Business Travel” award program, the most first place awards won by any airline in the world in the influential magazine’s annual reader survey:
Best Flight Attendants in North America
Best In-Flight Services in North America
Best North American Airline for Business Class Service
Best North American Airline for International Travel
Best Airline Web Site
Air Canada has been voted the “Best Airline in North America” in the annual The Global Traveler Reader Survey Awards, based on the responses of more than 25,000 readers of Global Traveler Magazine.

June 2010
Readers of Executive Travel magazine selected Air Canada as “Best Airline for Flights to Canada” in annual “Leading Edge Awards” readership survey of frequent international travelers, for a third consecutive year.

May 2010
Air Canada was named “Best Airline North America” in a worldwide survey of more than 17 million air travelers conducted by independent research firm Skytrax for their 2010 World Airline Awards.

April 2010
Air Canada voted as “Canada’s Most Trusted Airline” in Reader’s Digest Canada’s annual poll, commissioned by Harris/Decima.

January 2010
Readers of the German business travel magazine, Business Traveller
Deutschland ranked the airline best of class in two categories: “Best Business Class on German domestic and European flights” and “Best Airline Website for business travelers.”

December 2009
Air Canada won four top honours in Business Traveler magazine’s “Best in Business Travel” annual reader survey, the most first place awards won by any airline: 
Best Flight Attendants in North America
Best In-flight Services in North America
Best Airline North American Airline for Business Class Service
Best North American Airline for International Travel.
Air Canada voted “Best Airline in Canada” and “Best Airline in North America”, by the readers of Global Traveler magazine in its annual survey of business travelers.
Air Canada’s iPhone application won Best Mobile Application at the Canadian New Media Awards.

November 2009
Air Canada won Global Travel Award at World Travel Market. The United Kingdom’s World Travel Market (WTM) Global Award was given in recognition of Air Canada’s pivotal role in developing inbound and outbound Canadian tourism.
In Global Traveler magazine’s annual Wines on the Wing International Business Class Airline Wine Competition, Air Canada’s entry, the Tenuta Sant’ Antonio Valpolicella 2005, Italy, won for “Best North American Airline – Red Wine”

October 2009
Air Canada Cargo awarded “Best Carrier in North America-Air” award by the Canadian International Freight Forwarders Association (CIFFA) Western Region.

June 2009
enRoute, Air Canada's inflight magazine, received 10 awards at the 2009 National Magazine Awards, including two Golds, three Silvers, and five honorable mention awards for excellence in Canadian magazine publishing.
For the second consecutive year, enRoute won the “Magazine of the Year” (large circulation category) award, presented at the 2008 Editors' Choice Awards, by the Canadian Society of Magazine Editors.
Air Canada named “Best Airline for Flights to Canada” in Executive Travel magazine’s annual “Leading Edge Awards” readership survey of frequent international travellers, for a second consecutive year.

March 2009
Air Canada’s weekly websaver email won gold in the competitive category of “Best Email Contest”, awarded by the 2009 Marketing Sherpa Email Awards. webSaver was also awarded top honours in 2008 as “Best Airline Email” from the Web Marketing Association’s Internet Advertising Competition.

December 2008
Air Canada was awarded three top honours in Business Traveler magazine’s “Best in Business Travel” award program:
Best In-flight Service in North America
Best Airline for Business Class Service in North America
Best North American Airline for International Travel

October 2008
The Canadian International Freight Forwarders Association (CIFFA) Western Region awarded Air Canada Cargo the title “Best Carrier in North America”.
Air Canada recognized by its peers for "Most advanced online shopping innovation" at the 15th edition of the Amadeus e-Commerce Conference for Airlines held in Cannes, France.
Air Canada won two silver awards at Le Gala Fl?che 2008 organized by the Relationship Marketing Association which promotes Quebec's excellence and creativity in relationship marketing matters; the two silver awards recognized marketing communications for the launch of the Maple Leaf Club Worldwide program and the Winter 2008 Flight Pass campaign.

September 2008
Air Canada Cargo in Germany awarded “Best Airline 2008 North and Latin America” by LOGISTIK, Germany’s biggest air cargo market analysis.

July 2008
Air Canada’s online magazine – onAir – recognized with three Magnum Opus Awards in the Electronic Publication/Website category, including Gold for best overall editorial.
Readers of Executive Travel magazine voted Air Canada as their choice for the “Best Airline to Canada”.

June 2008
The Canadian International Freight Forwarders Association (CIFFA), Eastern Region named Air Canada Cargo “Carrier of the Year 2008”. Air Canada Cargo was also nominated in all of the air cargo trade lane categories, and was recognized as Forwarders’ Choice for air cargo to Latin America and Caribbean.
The Canadian Society of Magazine Editors (CSME) awarded enRoute “Magazine of the Year”. The prestigious CSME awards are the only national awards judged by other editors.

April 2008
The editorial team for Canada's Top 100 Employers selected Air Canada as one of Canada's Best Diversity Employers for 2008. This award recognizes the nation's leaders in workplace diversity and inclusiveness initiatives among several employee groups: women, visible minorities, handicapped and disabled individuals, aboriginal Canadians, and gay and lesbian employees. Air Canada was chosen as one of the top 15 employers out of 1,800 companies considered for this year's award.

February 2008
Air Canada's new Executive First Suites have been selected as one of the world's top ten business class seats by the prestigious U.K. newspaper, The Times, in its online edition.
Air Canada's online magazine for people on the go OnAir was named runner up in the 2007 North American Travel Journalists Association Awards (NATJA) under the category of Best Online Travel magazine.
Air Canada News employee communication display screens for in-flight staff won the coveted International Travel Catering Association (ITCA) Mercury Award for Innovation in the “Best Systems and Process Management” category.

2007
Airfinance Journal names Air Canada "Airline of the Year" for 2006 .
Air Canada receives coveted Air Transport World achievement award for market leadership and innovation for its 'a la carte' pricing and travel passes.
Air Canada voted “Best Airline in North America” and “Best Air line in Canada” by the readers of the Global Traveler magazine.
Air Canada voted favourite airline by Canadian travel agents in the influential 2007 Agents' Choice Award survey conducted by Baxter Travel media.

2006
Air Canada voted “Best Business Class to Canada” by the readers of the Business Traveler magazine.
enRoute, Air Canada's inflight magazine, was named “Best Travel Magazine” at the NATJA (North American Travel Journalists' Association) Awards.

August 2005
Air Canada’s in-flight magazine enRoute, and e-zine onAir, were awarded five Magnum Opus awards in various categories, honouring the best in custom publications.

June 2005
Air Canada was voted the “Best Airline in North America” in a recent Skytrax survey of more than 12 million air travellers worldwide.

May 2005
Air Canada was awarded the Prix Equinoxe by the Quebec Public Relations Society (SRQ) in the “Best Event Strategy of the Year” category for the successful relaunch of Air Canada.

April 2005
Air Canada was granted the "Grand Prix 2005, Concours Grand Media" Award for the innovative “You and I” campaign with C?line Dion.

January 2005
Air Canada was named “Best Airline in Canada” by U.S. readers of Global Traveler magazine.

April 2004
Aircanada.com was named to the top five of the 25 “Best Business to Consumer sites” in Quebec by L'Indice Secor Commerce 2004.

April 2003
Air Canada wins honours for “Best Frequent Flyer Program” and “Best Airline Website” in an international survey of air travellers by the Official Airline Guide (OAG).
Air Canada receives Joyce Fairbairn Award for Literacy Awareness. The "Joycee" was established in 1996 by ABC CANADA to honour outstanding private sector support for literacy.

February 2003
Robert Milton and Air Canada honoured for their contribution to the field of aerospace by Aviation Week and Space Technology magazine.

November 2002
Air Canada Voted "Best Business Class To Canada" by Business Traveler magazine

September 2002
enRoute, Air Canada's in-flight magazine, judged top in-flight magazine for second consecutive year at the 14th annual AVION Awards for in-flight entertainment, organized by the World Airline Entertainment Association (WAEA), representing over 100 airlines and 300 airline suppliers and related companies.

May 2002
Air Canada received top honours at the Official Airline Guide (OAG) Airline of the Year Awards, after having been selected in an international survey of frequent business air travellers as the “Best Airline in North America.” Aeroplan won for “Best Frequent Flyer Program.”

March 2002
Air Canada named among top ten airlines in the world and third in North America in "Airline of the Year" survey conducted by Skytrax Research.

February 2002
Air Canada voted “Best Business Class to Canada” by readers of Business Traveler magazine.
Air Canada Technical Services ranked “Top MRO in Canada” and fourth in North America by Airline Business magazine.

September 2001
The 2001 World Airline Entertainment Association's annual Avion Awards gave Air Canada accolades for:
Best Inflight Magazine (enRoute)
Best Inflight Entertainment Guide / Within the Magazine
Best Inflight Entertainment Guide / Separate From the Magazine
Best Instructional video

November 2000
Air Canada voted “Best Business Class to Canada” by readers of Business Traveler Magazine
Air Canada's Express Check-In Kiosk presented with the "Best of Show Solution Award" at the 2000 Gala Banquet of the Canadian Information Productivity Awards (CIPA)
Air Canada’s enRoute magazine wins “Best Overall Magazine Design” (among three gold Ozzie Awards) at the14th annual Folio:Show in New York City.

September 2000
Air Safety specialists, UK-based FlightSafe Consultants Ltd., named Air Canada “World's Safest Airline” further to an independent analysis of more than 500 airlines using ten management and environment criteria.

July 2000
Air Canada ranked as “Best Managed Major Airline in North America” by Aviation Week & Space Technology magazine.
Air Canada received the “Canadian Information Productivity Award of Excellence” for innovative use of information technology in development of its Express Check-in kiosks.

February 2000
Air Canada honoured with the “Internet World Impact Award” at the 6th Annual Internet World Canada 2000 Conference.

December 1999
Air Canada voted “Best Airline for Travel to Canada” by the readers of Business Traveler magazine for the eighth consecutive year

October 1999
enRoute magazine takes top honours for best-designed magazine at international magazine design competition at the 13th Annual Folio:Show Celebration of Excellence Awards Gala in New York City

September 1999
Air Canada's premium class wine cellar was ranked third in the world at the Business Traveler magazine ”Cellars in the Sky” business class wine judging event

February 1999
Air Canada chosen “Best Airline for Travel to Canada” by the readers of Business Traveler magazine

January 1999
Air Canada voted “Best Passenger Service Airline In The World“ by Air Transport World magazine (ATW)

January 1999
Air Canada voted “Best North American Domestic Airline” at the 1999 OAG (Official Airline Guide) Airline of the Year Awards

March 1998
Air Canada wins air “Cargo Carrier of the Year” award in the International Freight World freighting industry awards

December 1997
Air Canada named “Best Airline to Canada” by the readers of Business Traveler magazine for the sixth consecutive year

September 1996
Air Canada selected “Best Long-haul Business Class Carrier in the Americas” in the 1996 Independent World Business Class Survey commissioned and conducted by the U.K.-based Inflight Research Services

December 1995
Air Canada named “Best Airline to Canada” by the readers of Business Traveler magazine for the fourth consecutive year

March 1994
Air Canada received three awards this year, including “Top On-time Performer”, “Best Airline in Canada”, and for the third year in a row, “Best airline to Canada” by the readers of Business Traveler magazine

January 1993
Air Canada named “Best Airline to Canada” for second year in a row by the readers of Business Traveler magazine

November 1992
Air Canada honoured as “Best Airline to Canada” by the readers of Business Traveler magazineติดต่อสายการบินแอร์แคนาดา

ที่อยู่  | 195 Empire Tower, Unit 1708 (River Wing West) South Sathon Road, Yanawa, Bangkok 10120
โทรศัพท์ |  0-2670-04400 
แฟกซ์ |  0-2670-0405
เว็บไซต์http://www.aircanada.com/en/home.html

 

Last Update 05-02-2015 |  Read 5762 times | 

แชร์ไปยังเฟซบุ๊ก

ระวัง!! กลุ่มมิจฉาชีพขายทัวร์ และบริการอื่นๆ
โดยแอบอ้างใช้ชื่อบริษัท ไทยฟลาย ทราเวล จำกัด กรุณาชำระค่าบริการผ่านธนาคารชื่อบัญชี
"บริษัท ไทยฟลาย ทราเวล จำกัด" เท่านั้น
ทางบริษัทไม่มีนโยบายให้ลูกค้าชำระเงินผ่านบัญชีในนามบุคคล
ชำระเงินแล้วกรุณาขอใบเสร็จด้วยทุกครั้ง เพื่อผลประโยชน์ของตัวท่านเอง
Thaifly Travel Co., Ltd
589/84 ชั้น 15 อาคารเซ็นทรัลซิตี้ บางนา ถ.บางนาตราด แขวงบางนา เขตบางนา กรุงเทพฯ 10260
Tel. (02-004-3999), Fax. (02-745-7322)
T.A.T. Licence No. 11/05301  | Copyright © 1999 - 2020 Thaifly.com. All rights reserved.